EXILIS ELITE

NUMARUL 1 IN LUME IN MODELAREA FACIALA SI CORPORALA!

CE ESTE EXILIS ELITE?

BTL EXILIS ELITE este cel mai inovativ aparat medical dedicat esteticii din ultimii 10 ani, aparatul care a schimbat perceptia despre estetica si a reusit sa realizeze lifting facial fara ajutorul chirurgiei.

Este un sistem de tratament estetic non-invaziv cu rezultate vizibile și de lungă durata. Toate părțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, în siguranță și cu efecte spectaculoase.

Exilis a fost testat în studii clinice și s-a dovedit a fi sigur și eficient, fiind aprobat de FDA în SUA pentru a fi utilizat în proceduri dermatologice și estetice, cu indicații pentru tratamentul non-invaziv al celulitei, ridurilor și liniilor de expresie ale feței.

Revoluționarul sistem de tratament EXILIS ELITE îmbină pentru prima oară cu succes două tehnologii complementare de remodelare corporală: radiofrecvența și ultrasunetele – care acționeaza atât asupra țesutului adipos în profunzime, cât și asupra pielii, crescându-i acesteia din urmă fermitatea. Acest sistem de tratament oferă o remodelare corporală eficientă pentru toate aplicațiile estetice dorite de pacienți, cu rezultate evidente în reducerea volumului și remodelere a zonelor corpului afectate, reducerea celulitei și imbunatatirea tonusului, elasticității și texturii pielii.

 

CEL MAI APRECIAT APARAT MEDICAL DE MODELARE CORPORALA SI FACIALA IN INTREAGA LUME

CUM ACTIONEAZA EXILIS ELITE?

In medie, femeile vor suporta 80% din leziuni ale soarelui înainte de 20 de ani. la 20 de ani, producția de colagen va scădea cu 1% pe an, iar grosimea pielii va scădea cu aproximativ 7% la fiecare 10 ani.

Sistemul de tratament Exilis Elite combină ultrasunetele cu energie de înaltă frecvență astfel încât poate ținti cu precizie straturile profunde de grăsime, diminuând volumul acestora iar apoi prin efectul ultrasunetelor izoleaza adipocitele.

Această abordare inovatoare permite încălzirea țesutului gras și conectiv într-un mod mai eficient și mai rapid comparativ cu alte sisteme care nu beneficiază de efectul combinării simultane a acestor energii. Exilis are un sistem de încălzire și răcire controlată stratificată. Stratificarea înseamnă pur și simplu că energia este distribuită la diferite adâncimi în țesut iar schimbarea gradului de răcire în timpul tratamentului permite atât tratarea țesutului profund, cât și a țesutului superficial.

Exilis Elite folosește cea mai sofisticată distribuție de radiofrecvență care permite monitorizarea constantă a modificărilor impedanței la nivelul pielii în timpul tratamentului. Energia este controlată și puterea de încălzire este menținută la un nivel optim chiar și în zonele în care impedanța este foarte mare sau foarte mică. Acest lucru permite operatorului să folosească o putere mare fără a compromite siguranța pacientului.

INFORMAȚII PROCEDURĂ

 •  Durata procedurii            20-60 minute
 •  Numar sedinte optime    1-6 pe aceeasi zona
 •  Timp de recuperare         Fara timp de recuperare
 •  Remanenta efectului       6-12 luni
 •  Disconfort/ Durere           Fara disconfort sau durere
 •  Cost informativ                  De la 200 lei

 

Ce afectiuni trateaza EXILIS ELITE?

Tratamentul se recomanda in urmatoare cazuri:

 • Persoane cu celulita;
 • Persoane cu piele flasca;
 • Persoane cu grasime localizata;
 • Persoane cu riduri fine;
 • Persoane cu piele cazuta;
 • Persoane cu pungi;
 • Persoane cu barbie dubla.

Cum actioneaza  tratamentul EXILIS ?

Sistemul de tratament Exilis Elite combină ultrasunetele cu energie de înaltă frecvență astfel încât poate ținti cu precizie straturile profunde de grăsime, diminuând volumul acestora iar apoi prin efectul ultrasunetelor izoleaza adipocitele.

Această abordare inovatoare permite încălzirea țesutului gras și conectiv într-un mod mai eficient și mai rapid comparativ cu alte sisteme care nu beneficiază de efectul combinării simultane a acestor energii.

Exilis are un sistem de încălzire și răcire controlată stratificată. Stratificarea înseamnă pur și simplu că energia este distribuită la diferite adâncimi în țesut iar schimbarea gradului de răcire în timpul tratamentului permite atât tratarea țesutului profund, cât și a țesutului superficial.

Exilis Elite folosește cea mai sofisticată distribuție de radiofrecvență care permite monitorizarea constantă a modificărilor impedanței la nivelul pielii în timpul tratamentului. Energia este controlată și puterea de încălzire este menținută la un nivel optim chiar și în zonele în care impedanța este foarte mare sau foarte mică. Acest lucru permite operatorului să folosească o putere mare fără a compromite siguranța pacientului.

Este neceasara pregatire speciala?

Procedura nu necesita pregatiri speciale.

Cum decurge procedura?

O ședință de tratament Exilis constă în identificarea, izolarea celulelor grase și dezactivarea celulelor grase din țesutul adipos regăsit în zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute.

În aceeași ședință se pot trata până la 4-6 zone, maximum 1000 cm2.

Procedeul poate dura între 20 și 60 de minute.

În   timpul   tratamentului  poate apărea   o  ușoară  senzație  de  discomfort

cauzată de încălzirea țesutului până la aprox. 41 de grade dar răcirea integrată în piesa de mână face ca procedeul să fie tolerat fără probleme de către pacienți. Fără durere și fără anestezie, fără perioadă de recuperare și cu rezultate evidente de la prima ședință, sistemul Exilis asigură atât pentru terapeut, cât și pentru pacient un tratament rapid și sigur cu rezultate progresive și măsurabile.
Tratamentul este unul foarte sigur iar în afară de o roșeață care dispare la aproximativ 2-3 ore după tratament, practic nu există reacții adverse. Exilis are integrate sisteme de siguranță iar aplicatorul său este patentat și unic datorită sistemului de monitorizare a temperaturii pielii și a fluxului de energie, evitându-se astfel orice risc de rănire a pacientului.

Pacienții ideali pentru acest sistem de tratament sunt cei care caută nu doar reducerea, ci și redobândirea fermității acelor zone afectate din punct de vedere estetic.

Sistemul Exilis are de asemenea un beneficiu suplimentar, cu rezultate vizibile în tratarea celulitei, pielea fiind mai netedă și mai elastică, iar aspectul de “coajă de portocală” eliminat

Este neceasra o conduita dupa tratament ?

Conduita post-tratament este evident foarte importantă, obiceiurile alimentare trebuie să includă o dietă sănătoasă, respectând principiul echilibrului caloric.

Ce este principiul echilibrului caloric?

Caloriile pe care le consumați zilnic din alimentație, sunt transformate în energie și sunt consumate de organism. Echilibrul caloric înseamnă ca numărul de calorii obținute din alimente să fie egal cu numărul de calorii consumate. Toate caloriile în surplus se vor depozita în celulele grase, formând celulita și mai apoi obezitatea.

Este necesar timp de recuperare?

Nu exista timp de recuperare, nu exista durere. Va puteti relua activitatile cotidiene imediat.

Pot aparea afecte adverse?

Nu exista efecte adeverse.

Ce efecte are procedura?

 • efect de skin tightening sau strângere a pielii flasce și în surplus;
 • tonifierea pielii și refacerea elasticității;
 • estomparea ridurilor si reducerea ptozei faciale;
 • estomparea pungilor de sub ochi;
 • estomparea aspectului de barbie dubla;
 • reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor și coapselor;
 • reducerea celulitei;
 • eliminarea aspectului de coajă de portocală.

La cat timp se repeat tratamentul?

In general se realizeaza 1 sedinta pe saptamana.

Procedura EXILIS se poate combina cu alte tratamente?

Exilis Elite poate fi asociat cu  LPG si  vibromasaj  disponiblie la noi la salon.