Drenajul limfatic

Drenajul limfatic este recunoscut, în prezent, ca una dintre terapiile corporale benefice, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută, în același timp, și la menținerea unei stări generale de bine.

  • Susține procesul de slăbire și remodelare corporală
  • Relaxează și regenerează organismal
  • Fără perioadă de recuperare
  • Rezultate rapide și vizibile

Recomandat pentru: brațe, picioare, stare generală de sănătate.

tratamentul  de  drenaj limfatic este recomandat atât de sine stătător, dar și în combinație cu tehnologiile  BTL Exilis Elite și tunelul cu infrarosii, îmbunătățind rezultatele remarcabile ale acestora prin accelerarea procesului de eliminare a celulelor adipoase distruse și a altor reziduuri metabolice.

Costumul special Velcro pe care îl veți purta pe durata tratamentului se umflă și se dezumflă, punând presiune și eliberând pielea și mușchii, stimulând fluxul limfatic, contribuind la evacuarea reziduurilor metabolice și întărind sistemul imunitar.

Tratamentul  de drenaj limfatic combate celulita, detoxifică și regenerează organismul, relaxează mușchii, susținând remodelarea corporală și terapiile pentru pierdere de volum. În cazul în care suferiți de limfedem, compresia pneumatică va ajuta la menținerea fluxului corespunzător de lichid limfatic, reducând inflamația, cu efect vizibil, de multe ori, de pierdere în centimetri imediat după administrarea tratamentului. Terapiile estetice prestabilite Lymphastim îmbunătățesc nivelul de oxigenare al sângelui, contribuind la recăpătarea unui aspect tânăr al pielii.

În vederea îmbunătățirii rezultatelor drenajului limfatic  și a beneficiilor sale pentru starea de sănătate, respectați recomandările terapeuților de la Perfect Body cu privire la nivelul de hidratare înainte, pe durata și după administrarea tratamentului.

Drenajul limfatic este o soluție tehnologică avansată pentru îmbunătățirea fluxului limfatic și a celui sanguin, contribuind la eliminarea substanțelor reziduale și cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul  Perfect Body  accelerează efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului.

Cum se efectuează tratamentul?

Veți purta un costum special, alcătuit dintr-o pereche de pantaloni și mâneci speciale. În timp ce vă aflați în poziție întinsă, confortabil, costumul Velcro se umflă și se dezumflă, accentuând și eliberând presiunea la nivelul pielii și mușchilor. Cu ajutorul acestor mișcări se stimulează fluxul limfatic de la nivelul rețelei limfatice periferice și profunde. Procedura contribuie la eliminarea substanțelor metabolice reziduale din spațiile interstițiale, accentuând răspunsul sistemului imunitar.

Ce probleme rezolvă?

În protocoalelor de tratament Perfect Body, drenajul limfatic  se aplică, de obicei, în combinație cu tratamentele BTL Exilis Elite și impachetari la tunelul cu infrarosu, îmbunătățind efectul acestora prin accelerarea eliminării celulelor adipoase distruse. Drenaul limfatic  este recunoscut, de asemenea, pentru ameliorarea mai multor afecțiuni, precum: edem, sindrom al picioarelor grele, dureri la nivelul întregului corp (neuropatie, neuralgie), angiopatie diabetică, acrocianoză, artroză și gută.

Drenajul limfatic este o procedură eficientă de recuperare post-liposucție, care contribuie la recuperarea masei musculare și la recăpătarea elasticității.

Care sunt rezultatele pe care le putem observa?

Drenajul limfatic îmbunătățește fluxul sanguin și cel limfatic, susținând procesul de pierdere în greutate. Efectele generale care pot fi observate sunt fermitatea pielii și a corpului, precum și o starea generală de bine.

Câte proceduri de tratament sunt necesare?

Numărul sesiunilor de tratament variază, în funcție de problemele vizate. Se recomandă, de obicei, un număr minim de 4-6 sesiuni, având în vedere că aceasta terapie se aplică, de cele mai multe ori, după fiecare dintre celelalte tratamente corporale

Procedura este una dureroasă?

Drenajul limfatic este o procedură non-invazivă, fără durere. Pe durata tratamentului veți purta un costum Velcro, care se umflă și se dezumflă, generând o accelerare și eliberare a presiunii. Pe durata procedurii de tratament  veți simți doar o senzație de presiune ușoară, relaxanta.