REMODELARE
CORPORALA
si SLABIT


Feminitatea este foarte importanta pentru mine. Ea inseamna frumusete. Nu are de-a face cu frumusetea genetica, ci cu cea dobandita. E ca si cum feminitatea se reflecta asupra chipului si corpului tau in functie de ce ai trăit si experimentat.


- Monica Bellucci

PERFECT BODY


Salonul tau pentru remodelare corporala si slabit cu servicii premium. Am inceput in 2012 prin infiintarea primului salon destinat exclusiv remodelarii corporale, fiind primul salon de acest gen din oras.
Salonul de remodelare corporala “Perfect body” – a fost infiintat in anul 2019 in Tg-Jiu, fiind primul salon dedicat exclusiv remodelarii corporale din oras. Experienta din trecut in domeniu precum si oportunitatea infiintarii unui START UP din anul 2018 a facut posibila aceasta realizare.
Evolutia aparaturii de remodelare ne a facut sa achizitionam pentru clientele noastre ultimele aparitii de aparate destinate remodelarii corporale si faciale, aparate premiate pe plan international(EXILIS EILITE- BTL, LPG CELLU- LPG), aparate neinvazive cu efecte dovedite clinic.
Activitatea salonului Perfect Body se desfasoara in zona Liceului Ecaterina Teodoroiu, str. 23 August 59A, Tg-Jiu. Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de top de remodelare corporala si slabire localizata.
In locatia amenajata in mod elegant si primitor in acelasi timp, puteti beneficia de cele mai noi tratamente in domeniul esteticii faciale si corporale, tratamente non invasive ce se realizeaza cu aparate de ultima generatie , folosite si de vedetele de la Holywood care va vor ajuta sa aveti un corp perfect sau aproape perfect.